Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi

A+ A A-

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!
Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye idén vadonatúj formában mutatkozik be a nagyérdeműnek. A múlt, jelen és jövő autócsodáit még több élménnyel és látnivalóval párosítva nézhetik végig a látogatók március 23-25. között a Hungexpón.

A minden évben hihetetlen járműveket felvonultató autó show csaknem százezer négyzetméteren, 5 pavilonban, 15 ország több mint 200 kiállítójával és ezernél is több kiállított autójával 2018-ban igazán az élményre fókuszál.
Az AMTS Autó Show 10 teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt a budapesti vásárközpont területén. 
A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!

Carstyling.hu Tuning Show 2018 - magyarország legnagyobb tuning rendezvénye
A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb átépített autós eseményének, de mára a nemzetközi tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. 
Az egyedileg átépített autók, magyar és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt.
A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, továbbá vendégünk lesz Európa tuning szépségkirálynője, Vanessa Schmidt is!
Az évről-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében két külön tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig ismét olyan nemzetközi szenzációk várhatók, amelyeket még nem látott Magyarország!

Autó Show: autómárkák, importőrök kiállítása - szalonautók, koncepciók, versenyautók
Új autót vásárolni tervezők számára is remek alkalom az AMTS. Évről-évre nagyobb számban jelennek meg autós importőrök és márkaképviseletek a rendezvényen, a kiállított modelleket pedig a témának szentelt külön pavilonban ismerhetik meg – akár testközelből is – a látogatók. A szalonautók kiállításán a gyártók legújabb modelljei mutatkoznak be, több új, itthon még nem látott exkluzív széria és tanulmányautó kíséretében.

GymkhanaDrift verseny és show – Két vadonatúj versenyág első hazai bemutatkozása!
Ahogyan már hatodik éve hagyományosan, 2018-ban is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! Szakítva a hagyományokkal, idén két, itthon még soha nem látott drift megmérettetésre kerül sor a kültéri arénában! A szombati napon DriftShifters, vasárnap pedig Parking Battle Drift versenyágakban mérik össze tudásukat hazánk, valamint a környező országok legjobb pilótái, sokszáz lóerős autókkal!
A két szezonkezdő versenyt, valamint a futamok közti látványos drift show-kat óriás led kivetítők mellett, 3.000 fős lelátóról követhetik végig a látogatók. A legbátrabbak pedig a pilóták mellé is beülhetnek a Drift-Taxi keretei között.

OFF-Road Show – A terepjárók szerelmeseinek!
Az AMTS legújabb tematikájának keretei között, Magyarországon első alkalommal kerül hivatalosan megrendezésre magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása, illetve akadályokkal tarkított off-road pályán történő felvonulása! 
A látogatók közel 50 magyar terepjáró-különlegességet csodálhatnak meg egy időben és egy helyen, profi pilóták, versenyautók és csapatok segítségével pedig látványos off-road bemutatókra kerül sor. A legbátrabbak akár a pilóták mellé is beülhetnek!

’50 Brothers Hot Rod Show – autóépítés magas fokon!
A ’50 Brothers autós klub idén rendezi meg első alkalommal az AMTS keretein belül a Show For Real Cruisers rendezvényt, mellyel az itthon még kevésbé ismert hot rod és custom autó kultúrát szeretnék megismertetni a nagyközönséggel.  A név onnan ered, hogy a kiállításra valódi „krúzerek” hozzák el autóikat. Olasz testvérklubjuk tagjai például majd 800 km-ről érkeznek „lábon” 90 éves coupe-ikkal, roadster-eikkel. Rajtuk kívül még osztrák, horvát és magyar autókat mutatnak majd be.
Az AMTS különálló rendezvényeként körülbelül 20 autót fognak bemutatni, melyek mind 1965 előtti évjáratúak, s nagy részük amerikai. A járművek mellett pin up lányok és tetoválók adják a körítést a hot rod és custom világának hangulatához.

Magyarok a világ járműgyártásában - exkluzív járműtörténeti kiállítás
Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezető beosztásban. A motorizált kor évszázados történelméből olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az első magyar motor készítője, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója.

Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció megeleveníti a múltat, a jelent és a jövőt, a Magyarok a Világ Járműgyártásában elnevezésű izgalmas tematikus kiállításon, amely immár 6. alkalommal kalauzolja végig az érdeklődőket az autóipar évszázados történelmén a G pavilonban. A kiállítás számos hírességgel, a tavalyihoz képest jelentősen kibővített területen, a szárazföldin túl vízi- és légiközlekedés számára alkotott találmányok és járműcsodák bemutatása mellett kerül megrendezésre.


EV Greentech – elektromos autó kiállítás
A tavalyi sikeres debüálást követően, az AMTS ismét külön reprezentatív szakkiállításon vonultatja fel az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tematikája idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, lerántja a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatja az elérhető kínálatot, számos autógyártó elektromos modelljének kiállításával.
A látogatók a kiállításon megismerhetik világ autóipari innovációjának csúcstermékeit, melyek a bennük alkalmazott megoldásokkal együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

SUV zóna – szabadidőautók egy helyen
A kiállítása a méltán népszerű sport- és szabadidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá. Számos autógyártó kapcsolódó modelljének bemutatásával egyúttal felvonultatja a piacon aktuálisan elérhető kínálatot is.

Gyári csúcsragadozók – a legmagasabb kategória részlege
Az AMTS új tematikája a kiállító autómárkák legsportosabb, legdrágább modelljeit sorakoztatja fel, egy helyre gyűjtve a piacon elérhető igazi négykerekű csúcsragadozókat. A sport- és luxusautó kiállításon a látogatók megismerhetik a high-end kategória képviselőit is.

Tuning Találkozó és versenyek – megtelik a Hungexpo kültere is
Az AMTS hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának, melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt. Számos átépített jármű a téli munkálatok után itt mutatkozik be új formájában először a nagyközönség előtt. A találkozóra rendezvény szabadtéri területein kerül sor, a résztvevő autók mindegyike nevezhet a Show nemzetközi autó szépségversenyén, valamint évadnyitó hangnyomás versenyén, értékes díjazás mellett!

Egész napos programok – minden korosztály részére!
Az AMTS Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpada folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget, a legkisebbek számára pedig autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak élményszintű elfoglaltságot. 

A rengeteg program és látnivaló mellett, idén ráadásul ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A főnyeremény, egy átépített AUDI TT Coupé a show harmadik napján kerül kisorsolásra.

Vedd meg belépőid most, február 28-ig még kedvezményes árakon!
További információk: www.amts.hu

Figyuzz! Újra Trackwood Augusztus 24-25-én!

Ha unod már a Balatonban ázást és eleged van a langyos vízből, akkor végy inkább egy igazi adrenalin fürdőt Máriapócson, hiszen a nemzetközileg ismert és elismert Trackwood garantálja számodra a libabőrt és a felejthetetlen élményeket!

Drift legek versenye!

drift mastersDrift Masters Európa Bajnoki Futam!  Fennállása egyik legnagyobb eseményére készül a RabócsiRing versenypálya! Mint ismert a RabócsiRing 2017-ben kezdődő beruházása egyik mérföldkövéhez ér, nem véletlenül, hiszen június 23-án rendezi magyarországon,a drifting.hu a kontinens legnagyobb drift viadalát, a Drift Masters  Európa Bajnokság 2. Futamát.

Rallycross Parádé – minden, mi szem-szájnak ingere…

A május 15-16-i versennyel méltó módon ünnepelték meg a versenyzők a Rabócsiring 20. születésnapját, hiszen a Pünkösdi Rallycross Parádé hihetetlen küzdelmeket hozott minden kategóriában. Mind a profi versenyzők, mind az amatőrök egymásnak feszültek és nem hagyták legyűrni magukat. A nézők és a pilóták is azt kapták, amit imádnak: 110% rallycrosst.

Unlim Autós Találkozó, Nyíregyháza

Idén is megrendezésre kerül Nyíregyháza legnagyobb autós találkozója. Berobbant a nyár, itt a kánikula, ám mielőtt a város népe vízközelbe menekülne hétvégente, páran Nyíregyházán még összehoztak egy nagy autós találkozót. Hát a srácok sem ma kezdték, mert ez már a második... Tavaly hatalmas siker volt a "buli", kb 3000-4000 fő vett részt ezen a nyilvános eseményen, ezt szeretnék most felül múlni ebben az évben!

Őszi bajnoki szüret a 20 éves RabócsiRingen!

Több mint 100 pilóta várja a rajtot az év utolsó előtti megmérettetésén, ahol több kategóriában is bajnokot avathatnak! A rallycross OB VI. futama tartogat még drámai feszültségeket minden kategóriában, hiszen a Világ Bajnokságról átvett pontrendszer a korábbi évekhez képest sokkal kiélezettebbé tette a bajnokságot.

Amikor újra elgurul a gyógyszer…Magyar Profi Drift Bajnokság I. forduló

Mi, driftért rajongók kifogtuk az aranyhalat, ami teljesíti három kívánságunkat: idén megünnepeljük a Drifting.hu 10. születésnapját, a Trackwood 5. születésnapját és mindezt nem csak a Pro pilóták, hanem a Pro2 versenyzők csatáival is megkoronázzuk. Az első versenyig már csak párat kell aludni, ugyanis 2016. április 23-án és 24-én ismét gumifüstbe burkolózik majd a 20 éves máriapócsi Rabócsiring. 

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

hasznaltgumi

debrecen musclecars

Turbo Center

rodrift

TRACKWOOD 2018

TOTALCAR FIGYELŐ

2018. november 14.

Copyright © 2007 - 2018 365hp.ro - Powered By CLAUSWEB